zaterdag 10 juli 2010

Dag 3: shopping in the 90’s

Een goedemorgen allemaal. Wij hebben vannacht super geslapen. Gisteravond ging om 8 uur bij ons allebei het kaarsje echt uit.

Wel wat vroeg en we hoopten maar dat we niet ‘s nachts om 3 uur met onze ogen wagenwijd open zouden zitten, van ach we zijn er klaar voor!?!?!

Maar wat schetst onze verbazing? Pas om half 8 werden we weer wakker. Zo die jetlag zijn we ook weer de baas.

Gezien de temperaturen van vandaag besloten we vanmiddag maar weer liggend aan of in het zwembad door te brengen. Maar in de ochtend moesten we natuurlijk wel nuttig door gaan brengen.

Kijk en dat kun je goed doen in o.a. de Premium Outlets. Deze liggen echt 10 minuten rijden bij ons vandaan. Eerst maar eens lekker ontbijten aan onze eettafel. We hadden tenslotte gisteren broodjes bij de Publix meegenomen met ham en kaas. Lekker een grote bak fruit, glaasje jus d ‘ orange erbij. Met goed gevulde magen op weg.

Ook in de outlet was het om 10 uur ‘s ochtends al lekker warm, maar het voordeel is dat in iedere winkel de airco lekker aanstaat. In de meivakantie is het toch stuk aangenamer, maar vond ik altijd de airco’s behoorlijk koud staan. Nu is het een verademing als je van de hitte even bijkomt in de koele winkel.

CIMG3897  CIMG3900

(Gelijk maar een paar foto’s van ons autootje gemaakt)

De eerste winkel die we aandoen is de Fossilstore. Tessa krijgt nog een horloge en die mocht ze hier uitzoeken. Nou we zijn goed geslaagd en ze hoeft niet meer te vragen hoe laat het is.  Nu krijgen we steeds de tijd te horen van haar!!

De stemming zit er goed in en dus op naar de volgende winkel waar ze UGG’s verkopen. Toch wel heel bijzonder om hoog zomer van de bontlaarzen te gaan kopen. Als je ze ziet dan krijg je het nog warmer als we het al hadden.  Tessa is in ieder geval goed geslaagd met korte grijze UGG’s.

Richting de Guess-store en Tommy waar Mariëlle leuk geslaagd is. Even een pittstop bij Starbucks voor een frappuccino en een water.

Nog 2 oranje t-shirts gescoord voor weinig bij Ralphie voor komende zondag. Want we gaan natuurlijk Oranje aanmoedigen in stijl. Via het Floridaforum heb ik begrepen dat er nog meer mensen gaan kijken in de Ierse pub in Downtown Disney. Wel zo gezellig natuurlijk, want met zn tweetjes in ons appartement is toch maar wat saai.

De creditcard was toe aan wat rust en wij ook, dus richting ons zwembad. Weer een plekje met wat schaduw gezocht want het is verzengend heet in de zon. Alleen het zwembad geeft wat verlichting en dat is ook maar minimaal want het water is goed warm. Je hebt in ieder geval geen probleem met doorkomen, je springt er zo in.

CIMG3901 CIMG3904 CIMG3907 CIMG3908 CIMG3909 CIMG3913

Hier hebben we het aardig wat uurtjes vol gehouden en in eerste instantie wilden we thuis eten, maar vonden we toch te saai.

Dus besloten dit keer maar eens bij Chili’s te eten. Eerst richting de Mall at the Millenia, wellicht kunnen we daar een Ipad krijgen (kopen natuurlijk!!). Helaas pindakaas ook daar is nog steeds een wachtlijst voor dit apparaat. Ze zijn niet aan te slepen. Je komt op een wachtlijst en dan maar wachten op een emailtje. Hopelijk komt die voor maandag want dan gaan we naar de Bahama’s met ons cruisebootje :)

Bij Chili’s (dit restaurant zit bij ons appartement om de hoek) hebben we heerlijk gegeten. Zie de foto’s .  Ook was het happy hour en bestelde ik dus één margharita en kreeg er twee!!!  Pff dat was nog even doorwerken, maar het smaakte perfect.

CIMG3916 CIMG3917 CIMG3919

Buikjes rond weer terug naar het Cypress Pointe. Rond half 10 lekker gaan slapen, want die warmte put je wel uit hoor!?!?  (zeker als je niet veel doet, wordt je alleen maar moeier)

Morgen hebben we besloten toch maar wat actie in de dag te brengen en gaan we richting Universal Studio’s. Het zal wel lekker hot zijn, maar weer een hele dag aan het zwembad doorbrengen wordt wat saai.

6 reacties:

Patrice zei

Zo te lezen hebben de dames het prima naar hun zin in Orlando. Lijkt me heerlijk om zonder mopperende mannen en/of broertjes te shoppen :-)

Have fun in the sun and the shops :-)

Teleton zei

Helaas was er, wegens een ingelaste vakantie achter de duinen, niet eerder tijd om het verslag van het meisjesreisje te lezen. Maar inmiddels ben ik weer geheel op de hoogte en gerustgesteld; jullie maken het prima!

Nou ja, toch nog een upgrade betaald bij Alamo, maar verder alles onder controle. En het wordt vast nog relaxter als jullie straks zijn ingescheept.

Vanaf nu kom ik hopelijk weer iedere dag even langszij om de stemming te peilen. En die zit er lekker in.....!

Aggie zei

Tjongejonge wat een ware relaxvakantie tot nu toe!! Heerlijk om zo relaxed daar te genieten, jullie vermaken jullie wel. De I-pad hadden wij op de vierde dag, nadat we hem besteld hebben. Dus, dat gaat wel goed komen en het is zeker de moeite waard, wij kunnen al niet meer zonder...Have lots of fun!!!

Petrajessy zei

Oh wat hebben jullie het super met z'n tweeen.Ga ik toch ook eens doen met mijn oudste dochter!
Have fun en geniet!

Marja en Tony zei

Wat een goede aankopen hebben jullie al gedaan zeg!
Ziet er allemaal erg gezellig uit zo met z'n tweetjes.

Anoniem zei

Wat hebben jullie het toch heerlijk samen als""meiden onder elkaar". Leuk hoor om dit samen met je dochter te ondernemen.
Prettige wedstrijd in de pub (met hopelijk goede afloop)