woensdag 14 juli 2010

Dag 6 en 7 op de blog

Het duurde even maar we zijn even online.  Dus nu gelijk 2 dagen maar gemaakt met onze belevenissen op The Monarch of the Seas!!

Ik weet niet of we morgen weer online zijn. Anders komen vrijdag weer 2 dagen tegelijk. Dan zitten we weer in het hotel en hebben we weer wifi tot onze beschikking.

In ieder geval gaat het goed met ons en vermaken we ons prima. 

2 reacties:

Saskia zei

nou dames, heb even moeten bijlezen maar wat genieten jullie. De cruise lijkt me prachtig dus geniet nog van de komende dagen.

Robert-Jan en Yvonne zei

Leuk dat jullie tussendoor ook nog een verslag achter laten. Jullie zijn er wel vroeg uit zeg; alleen om op dat strandje te komen ;-) !

En ook dat is Amerikaans, overal je credit card voor moeten trekken. Ik vind je nog behoorlijk inhouden, als ik eerlijk ben. Patrick kan trots op je zijn (denk ik .... ?).

En die eetgewoontes, het is gewoon anders hier. Die houthakker manier zie je inderdaad overal. Zelfs in de goede steakhouses, ziet iedereen er keurig uit, maar de etiquette is overduidelijk anders dan wij gewend zijn. Ik denk overigens dat ze van ons omgekeerde denken.

Nou, het ziet er in ieder geval allemaal erg geslaagd uit. Volgens mij houden jullie het wel vol zo ! Wij zitten ook in de 38 graden, hier in Atlanta, dus qua temperaturen goed vergelijkbaar denk ik, jullie alleen met een verkoelend windje erbij, schat ik zo in !!!

HAVE FUN !