vrijdag 16 juli 2010

Vertraging van de blog

Zoals de trouwe lezers al hadden vernomen was er een vertraging van de weblog.  Maar ik heb de belevenissen wel netjes bijgehouden, maar nu zitten we weer in ons hotel in Orlando voor onze laatste nacht hier.

We hebben hier gratis (niet onbelangrijk na de dure weblogupdates via de cruise) internet via het hotel.

Dus hierbij de beloofde updates van dag 8 en 9  Vanavond onze tijd nog een laatste blog van dag 10 uit Florida.  De terugvlucht zal natuurlijk weer uit Nederland komen.

3 reacties:

Robert-Jan en Yvonne zei

Jemig, wat is dat voorbij gevlogen zeg ... Zal wel komen omdat we er zelf ook niet zijn ! Nassau zijn wij ook 2 keer geweest, de eerste keer trip naar dat hotel gemaakt en zwemmen met dolfijnen (beiden erg leuk), laatste keer Nassau zelf in geweest, op dezelfde manier als jullie. We waren weer snel terug op de boot (de kids wilden niet eens mee).

Het weer is wel erg goed geweest, dus jullie zullen ongetwijfeld een goed kleurtje hebben. En lekker gegeten hebben, maar 'genoeg' beweging op de trap gehad, begrijp ik ;-) ! HAHA !!

Aan ons verdienen ze ook niet veel, op zo'n boot, maar aan al die Amerikanen des te meer, ongelooflijk wat daar nog op zo'n boot wordt uitgegeven, aan niets zou ik zeggen. Maar goed, dat is ons idee ...

Een goede laatste nacht nog, en hopelijk een prima vlucht terug. De mannen zullen thuis best wel blij zijn als jullie er zijn (al laten ze dat misschien niet merken). Wij gaan hier ook afsluiten en wij gaan jullie plekje in Orlando innemen.

GOEDE VLUCHT !

Aggie zei

Wat zijn die dagen omgevlogen voor jullie! Maar een mooie ervaring rijker kun je er voorlopig toch wel weer tegenaan, toch? Jullie komen terug en wij zijn aan het inpakken...Goede terugreis!!!

Marja en Tony zei

Wat is dat snel gegaan zeg, had de laatste dagen geen tijd gehad om te lezen, en nu gaan jullie alweer terug.
Bedankt voor het mee mogen lezen van jullie avonturen en een veilige terugvlucht.
Groetjes Marja